2016. július 5., kedd

Prológus

És az ördög, a ki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, a hol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké… És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték
– Jel 20,10-15
Mikor isten megteremtette a földet, és ahogy teltek az évtizedek, századok ez a bizonyos föld rengeteg változáson ment keresztül. Voltak akik a jó utat választották, de voltak olyanok, akik loptak, csaltak és öltek, ők voltak a rosszak. Az Isten hagyta, hogy elfajuljanak a dolgok, de neki is feltűnt, hogy amit ő boldog paradicsomnak akart egyik percről a másikra felborult. Így azt a döntést hozta, hogy angyalokat küld a földre, de nem volt elegendő angyal az összes embere, ezért a Sátánhoz fordult, aki egy feltétellel engedte meg, hogy elvigyen pár angyalt, ha több hatalmat kap. Ezt viszont az Isten megtagadta, azzal az indokkal, hogy már most is elég zűr van a földön, erre a Sátán bedühödött és az összes létező angyalt maga mellé próbálta állítani, mi majdnem sikerült kettő kivételévél. Gábriel arkangyalt és Mihály arkangyalt, ők mindvégig kiálltak az isten mellett, még meg is küzdtek ketten az egyik legerősebb bukott angyallal, Luciferrel. S, így a Sátán létre hozta a pokolt, ami az elkárhozott lelkek temetője lett.

–––––
Az édesanyák a 18. Században azzal rémisztették a gyermekeiket, hogyha rossz lesz, akkor a pokol legmélyebb bugyrába fog szenvedni. Lent a trónján a sátán ezen csak kuncogott, olyan naivak voltak neki az emberi teremtmények, csupán egy darab bábú volt az összes, akiket a kapzsiság irányított. Ha tehette volna az összes embert megbüntette volna, mert azok akik azt mondják, hogy áldott szentlelkek bizony azoknak is van egy sötét oldala.

                                                                 –––––
20. Században a sátán kezdett gyenge lenni, mikor kitört az 1. Világháború az emberek egyre jobban kezdtek hinni az Istenben, vagy csak imádkoztak hozzá, hogy legyen vége ennek a borzalomnak. Ezért a Sátán megteremtette magának a szolgáit, démonokat, akiket leküldött a földre, hogy ijesszenek rá az emberekre, legyenek ott a legszörnyűbb rémálmukba. Az elején tökéletesen működött, újra elkezdtek hinni a Sátánba, de mikor a démonok vezére megtudta, hogy a fia egy halandóba szeretett bele, és az a bizonyos ember tudott a démonok létezéséről, megölte a fia előtt. De ki volt ez a fiú? Andy Biersack a mostani neve, az emberek között éli mindennapjait, és megfogadta, hogy megöli az apját, de ő maga is tudja, hogy ez nem lesz könnyű, mégis sziklaszilárdan fog szembenézni az édesapjával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése